Vorige maand werd bekend dat het populaire avonturenspel Skylanders: Giants meer dan $500 miljoen heeft opgeleverd. Vooral de vele extra’s, zoals actiefiguren, boeken, back-to-school artikelen en kostuums, leveren miljoenen op. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat Activision de franchise gaat uitbreiden met nieuwe games.

Een officiële aankondiging van een nieuw deel is nog niet geweest, maar de uitgever heeft al wel een aantal nieuwe domeinnamen geregistreerd. Het gaat om domeinnamen voor de games Skylanders: Kaos Alliance, Skylanders: Super Force en Skylanders: Swap Force.

Op het moment van schrijven is er nog geen website geplaatst op de domeinnamen, maar de kans is groot dat hier zeer spoedig al verandering in gaat komen. Activision registreerde vorig jaar rond dezelfde tijd namelijk het domeinnaam voor Skylanders: Giants en een aantal weken later werd de game al officieel aangekondigd. Mocht Activision dit jaar hetzelfde doen met het nieuwe deel, dan kunnen we binnenkort dus al een aankondiging verwachten.