Rayman Legends was in de eerste instantie een exclusieve game voor de Nintendo WiiU, maar relatief kort voordat de game uitkwam besloot Ubisoft de game uit te stellen in verband met een multiplatform release. De game staat nu gepland voor augustus en zal naast een WiiU release ook een PS3 en Xbox 360 release kennen.

Het vorige deel, Rayman Origins, verscheen op de PlayStation Vita als een launchgame en dat was een uiterst goede game. Het ontbreken van een aankondiging tot dusver voor een release van Rayman Legends op de PS Vita was dan ook wat merkwaardig te noemen, maar we hebben goed nieuws.

Rayman Legends zal ook zijn opwachting op de PS Vita maken later dit jaar. Dit bevestigde Ubisoft en zij lieten gelijk weten dat de PS Vita versie vijf extra maps kent die je kunt doorlopen met Murphy. Hierbij zal er gebruik gemaakt worden van de backtouch.

Verder bevat de PS Vita versie nog twee exclusieve kostuums, een Prince of Persia kostuum voor Rayman en Globox zal een Sam Fisher kostuum aan kunnen trekken. Verder bevat de game online leaderboards evenals online challenges.