http://playsense.nl/images/file/img_51b6a4dd32f27.jpg

Het was ongetwijfeld een lastige nacht voor je, de nacht waarop je enkele leuke games voorbij zag komen bij de Microsoft persconferentie, maar het geheel liet toch een nasmaak bij je achter. Het feit dat Microsoft regels hanteert zoals het ééns per 24 uur aanmelden bij hun servers, geen games meer uitlenen aan meerdere vrienden, een camera die altijd aangesloten moet zijn en meeluistert en wat te zeggen van de enorme lelijke doos die de Xbox One heet? Het is zwaar en niet leuk, je hebt een enorme gamerscore opgebouwd en nu laat Microsoft je in de steek, maar wees niet getreurd, PSX-Sense is er om je te troosten.

De overstap zal moeilijk zijn en misschien krijg je zelfs wel ontwenningsverschijnselen, we zullen er alleen alles aan doen je hier zo thuis mogelijk te laten voelen. Geniet van de grappige comments van Gr(_)mbl3 en wees verbaasd over de enorme voorliefde voor Battlefield van PattyS3, want daar gaat hij echt heel ver in. Het is wellicht even wennen om nu bij de PlayStation-clan te horen en straks GTA V te spelen met Patr!ck of FIFA 14 met Fatoeboy, maar je gaat het echt naar je zin hebben hier op PSX-Sense.

PSX-Sense biedt meer dan alleen geschreven content door een gespecialiseerde redactie, we hebben namelijk ook nog een ‘Markt‘. Hier kunnen PlayStation-fans hun games verkopen aan andere leden of juist ruilen, het is maar net wat ze zelf willen. Want PlayStation-eigenaren zijn de baas over hun games en zitten niet met een rare DRM-regel waar je duizelig van wordt. Je hoeft alleen niet persΓ© games te kopen, want met PlayStation Plus krijg je ze zelfs gratis.

Laat alles rustig bezinken en spaar 100 euro minder voor een console met meer kracht, betere filosofie en natuurlijk de PSX-Sense community. Hou tevens ook meer ruimte in je kast over, want de PS4 is stukken kleiner dan de Xbox One die je eerst wilde kopen.

We heten je als voormalig Xbox-gamer hier van harte welkom!

Dit artikel is natuurlijk met een knipoog geschreven πŸ˜‰