Tijdens de laatste GT.TV werd een special gewijd aan Titanfall. Dit is de eerste game van Respawn Entertainment, welke exclusief voor de Microsoft platformen is aangekondigd. Er werd onder andere gesproken met de mede-oprichter van de studio, Vince Zampella, over de gameplay en wat de grootste features zijn, maar ook over de exclusiviteit van de game.

Presentator en journalist Geoff Keighley vroeg (op 3 minuten in de video) aan Zampella of toekomstige bezitters van de PlayStation 4 moeten wachten tot Titanfall 2 verschijnt om eindelijk te kunnen ervaren hoe het is om in een Titan rond te lopen. Op deze vraag gaf Zampella een volmondig ja en zei nog een keer dat Titanfall bij de lancering exclusief is voor PC, Xbox 360 en Xbox One. Daarop vroeg Keighley gelijk door of de game mogelijk wel naar andere platformen kan komen.

Zampella antwoordde kort en zei dat ze zich eerst richten op het afronden van de game, zodat deze later dit jaar nog kan verschijnen en daarna kijken ze verder. Dat laatste klinkt wel weer wat tegenstrijdig met de uitspraak over Titanfall 2, maar hiermee lijkt toch de exclusiviteit van Titanfall een tijdelijke te zijn en is Titanfall 2 zo goed als bevestigd voor de PS4. Alleen maar goed nieuws, want persoonlijk spreekt Titanfall mij heel erg aan, want mechs en snelle actie? Kom maar op.