In Nederland bleek een verbod op Call of Duty: Modern Warfare 2 onhaalbaar, de Russische overheid heeft echter alle consoleversies van de game uit de winkels laten halen. Dit allemaal om de omstreden vliegveld scène (No Russian). Je infiltreert als Amerikaanse soldaat in een terroristische organisatie en komt uiteindelijk op een vliegveld terecht waar iedereen wordt afgeschoten. Deze scène speelt zich af op het vliegveld van Moskou wat waarschijnlijk ook meespeelt in de keuze van het uit de schappen halen van de game.

Wie de versie nog niet heeft aangeschaft zal moeten wachten tot Activision een nieuwe versie uitbrengt. PC bezitters kunnen al wel de verbeterde versie via Steam downloaden. In Duitsland is ook alleen een versie van de game alleen hierin is de missie zodanig aangepast dat je niemand kan killen. Mocht je dit toch doen dan heb je de missie gefaald.

Wanneer de nieuwe versie verschijnt zal Rusland eerst de game moeten goedkeuren, voordat deze in de winkels mag komen. Dit alles is gemeld door de Russische PS3-site GotPS3. Volgens deze website heeft het verwijderen ook te maken met het neerzetten van de Russen als terroristen.