We hadden het er gisteren al vluchtig over, maar vandaag kregen we zoals beloofd meer informatie over de nieuwe DLC van Borderlands 2.

Gearbox bracht ons het nieuws over de nieuwste downloadbare content. De DLC zal onder de naam Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 vrijgegeven worden en moet deze herfst nog speelbaar gaan zijn voor een bedrag van $5,00. De DLC is vrij uitgebreid en zal de level cap verhogen van 61 naar 72. Naast de mogelijkheid tot level verhoging, gaat het ook mogelijk zijn om de moeilijkheidsgraad van de game zelf aan te passen.

Alsof dat nog niet genoeg is, mogen we uiteraard ook weer een nieuwe uitbreiding op de toch al zo gigantische wereld verwachten: The Digisruct Peak Challenge. Over de map zelf is nog niet veel bekend, alleen dat het een soort arena gaat zijn. Ook wist Gearbox ons nog te vertellen dat we meer content mogen verwachten in de toekomst, deze zal bestaan uit twee of drie verschillende packs.

De eerstvolgende DLC gaat in ieder geval T.K. Baha’s Bloody Harvest heten, maar een releasedatum blijft helaas nog even uit. Wel zou je in de volgende DLC de mogelijkheid krijgen om het op te nemen tegen een zombie-versie van een oud personage uit het eerste deel van Borderlands. Voor wie de uitbreidingen van de eerste Borderlands heeft gespeeld moet dit natuurlijk geen geheim zijn, herinneren jullie je Zombie Island of Dr. Ned nog?