Eerder konden we jullie al melden dat de PS4 een totale tijd van 15 minuten kent om gameplay te kunnen recorden. Volgens een anoniem persoon die zich achter de naam Dagson verschuilt op de website Kotaku zal dit niet het geval gaan zijn. De PS4 zou namelijk de laatste 15 minuten opgenomen gameplay vasthouden, zodat het niet verloren kan gaan bij een onverwachte actie.

Volgens Dagson zou je onbeperkt kunnen opnemen/streamen, waarna je de data kan koppelen aan je PSN profiel of opslaan op je hardeschijf. Zodat het opgenomen beeldmateriaal uiteindelijk overgezet en bewerkt kan worden met de gewenste bewerkingssoftware naar keuze.

Wanneer er aan Dagson gevraagd werd hoe hij aan deze informatie is gekomen, antwoordde Dagson dat hij niet instaat is om dit te kunnen vertellen, maar dat ze een studio zijn van twee onaangekondigde next-gen titels die nog in ontwikkeling zijn.

“It’s actually NOT capped at 15 minutes,”[…]”The 15 minute thing is that before you even hit record, the PS4 keeps the last 15 minutes of gameplay recorded in case you do something unexpected.”