Er zijn al verscheidene patches verschenen voor Modern Warfare 2. De game stikt namelijk van de hacks. Zo heb je de infinite ammo hack, de leaderboard hack, prestige 10 hack en nog veel meer. Daarnaast zit er nog iets heel irritants in de game wat je vast en zeker wel is mee hebt gemaakt.

De Model 1887 is volgens vele erg overpowered met Akimbo, oftewel twee shotguns. Zo komt het erg vaak voor dat iemand met Akimbo Model 1887 je doodschiet van een erg lange afstand. Dit wordt gelukkig verholpen in de aankomende patch. De lijst met details van wat patch 1.07 zit is hieronder te bekijken. Wanneer de patch uitkomt is nog niet bekend, de patch ligt nu bij Sony en Microsoft om getest te worden en zal vervolgens online worden gezet. Uiteraard lees je het gelijk op PS3-Sense als de patch online staat!

Update: De patch is vanaf nu te downloaden voor de mensen in de Verenigde Staten. Wanneer wij Europeanen aan de beurt zijn is nog niet bekend maar ga er maar van uit dat dit niet lang zal gaan duren.

Update 2: De patch is inmiddels ook beschikbaar voor de Europeanen. De patch weegt zo’n 15MB.

– Akimbo 1887’s are more balanced
– Public “private” match fixed
– Infinite Ammo fixed
– Prestige Hack on PS3 fixed