Gravity Rush was één van de nieuwe IP’s die het erg goed wist te doen op de PS Vita. Een game die in het begin van het levensjaar exclusief op de PS Vita uitkwam wist menig gamer te grijpen en de nieuwe functies van het systeem op een handige manier te gebruiken.

Een vervolg op het eerste deel was/is voor de hand liggend en uiteindelijk na allerlei teasers kregen we de eerste (gameplay) beelden te zien. Veel nieuws omtrent het nieuwe project waar Team Gravity mee bezig is ontbreekt echter nog, zo is het nog steeds niet bekend of het om een vervolg, prequel of spin-off gaat.

Het is alweer enige tijd stil geweest rondom het project, maar Gravity Rush Creative Director Keiichiro Toyama wist in een interview met 4Gamer te melden dat de situatie er goed voorstaat. Tot nu toe verloopt het project naar behoren en wordt er geprobeerd om al onze verwachtingen waar te maken, aldus Toyama:

“The team is preparing and the systems are being put in place for the next title, and things are going smoothly. 2014 seems to be a year that will be dedicated to production in earnest, but I’ll work hard to meet everyone’s expectations!”