God of War: Ascension was het eerste deel in de franchise met een multiplayer en deze wordt tot op de dag van vandaag nog door veel spelers fanatiek gespeeld. Het is deze maand de maand waarop de game zijn eerste verjaardag viert en om alle fanatieke evenals potentiële nieuwe spelers te belonen komt Sony met een DLC actie.

Vanaf volgende week zal alle wapen en pantser DLC gratis te downloaden zijn. Als je nog wat mist qua wapens of pantsers dan is dit je kans om de content binnen te halen. Daarnaast zullen alle XP boosters met 50% in prijs omlaag gaan.

Als laatste heeft Sony Santa Monica nog een speciale actie opgestart waarbij je een exclusieve verjaardag markering kunt verkrijgen. Als je deelneemt aan de officiële fora dan zul je een speciale markering en cape ontvangen die slechts een zeer korte tijd beschikbaar is. Deze content is speciaal voor de verjaardag ontworpen en dus uniek.

De speciale actie voor de exclusieve markering is al van start gegaan, de goedkopere en gratis DLC zal vanaf volgende week woensdag beschikbaar zijn in de PlayStation Store. Naast deze aankondiging gaf Sony ook nog wat leuke statistieken vrij, zie de infographic hieronder.