Tarsier Studios kan vol aan de slag met hun nieuwe IP Hunger, het Nordic Game Program heeft de ontwikkelaar van LittleBigPlanet Vita namelijk 500.000 Deense Kronen toegekend. Dit is omgerekend 67.000 euro en dat geeft de kleine studio de financiële vrijheid om deze bijzondere game te maken.

Op de Nordic Game Conference toonde Tarsier het concept en de werktitel ‘Hunger’. De game gaat over de 9-jarige Six die ontvoerd wordt uit haar huis en meegenomen wordt naar de surrealistische onderwaterwereld The Maw. Deze bizarre plek is een toevluchtsoord voor de rijkere laag van de bevolking. Door een gelukkig toeval weet Six te ontsnappen aan haar ontvoerders en begint een reis door The Maw. Hier ontdekt ze het corrupte hart van ‘modern geluk’.

CEO Ola Holmdahl zegt zeer enthousiast te zijn dat ze eindelijk hun droom kunnen verwezenlijken. Om je alvast een idee te geven van deze bizarre onderwaterwereld, vind je hieronder een aantal concept arts. Tevens werkt de studio nauw samen met Sony wat de indruk wekt dat de game naar de PlayStation zal komen ondanks dat platformen nog niet bekend zijn gemaakt.