Ja, het rumoer van de E3 is inmiddels overgewaaid en we gaan ons richten op het volgende grote evenement wat wij kennen als de Gamescom. Ook dit jaar zal het in Keulen weer losgaan in augustus. Sony heeft inmiddels ook al tegenover Gamereactor de eerste hint gegeven naar een aankondiging op de beurs in verband met PlayStation Now.

De collega’s van Gamereactor hadden de eer om Jim Ryan, CEO Sony Computer Entertainment Europe, te interviewen en hij liet iets interessants los. Hij zei namelijk dat de interviewer zeker naar de Gamescom moest komen. Dit nadat er gevraagd werd naar het brengen van PlayStation Now naar Europa, waarop Ryan antwoordde dat ze ermee bezig zijn, maar dat het lastig is omdat Europa vrij gefragmenteerd is. Hiermee bedoelt hij dat Europa natuurlijk veel verschillende landen heeft met veel verschillen in zaken zoals taal en wetten.

Gretig als de interviewer was vroeg deze uiteraard meteen waarom hij dan naar de Gamescom moest komen in verband met PlaySatation Now. Ryan antwoordde daarop dat hij ‘heel waarschijnlijk’ een aankondiging omtrent PlayStation Now gaat doen op de persconferentie. Eigenlijk kunnen we er dus wel vanuit gaan dat hij dit gaat doen, anders zou hij het er natuurlijk verder bij laten. Wat die aankondiging precies is gaat helaas dus nog wel even duren, maar Ryan belooft een denderende persconferentie in Keulen. Stay tuned!