Iedereen die al langere tijd in bezit is van een PlayStation 4 en PlayStation Plus abonnee is zal ongetwijfeld Don’t Starve weleens geprobeerd hebben. Deze game is tot op heden enkel beschikbaar voor de PlayStation 4, maar daar komt snel verandering in, want de game komt naar de PlayStation Vita. Goed nieuws voor de fans van de PlayStation 4 versie dus.

De game zal uitkomen onder de naam Don’t Starve: Giant Edition en de bedoeling is dat de game op 3 september verschijnt. Het is nog even afwachten of die datum gehaald wordt, want de game zit momenteel in het certificeringsproces van Sony.

Deze editie zal €13.99 gaan kosten en bevat de Reign of Giants uitbreiding waarin je zoal nieuwe personages, seizoenen, uitdagingen en meer aantreft. Helaas is het niet mogelijk om de game met de PlayStation 4 versie te spelen, dus een Cross-play functie ontbreekt. Gelukkig valt de game wel onder Cross-buy, dus als je de PlayStation 4 versie gekocht hebt kun je de PlayStation Vita versie gratis downloaden.

Of dat ook geldt voor spelers die de game via PlayStation Plus hebben bemachtigd, is niet bekend.