Final Fantasy XIII van Square Enix is al sinds december verkrijgbaar in Japan en vanaf volgende maand mogen wij eindelijk met deze RPG aan de slag. Velen van ons zitten al te wachten op deze game, maar Square Enix kijkt alvast verder dan de komst van FFXIII in Europa volgend jaar. Wat te denken van een 3D versie van deze game?

Volgens Yoshinori Kitase hemzelf zijn ze bij Square Enix aardig geïnteresseerd hierin, zo verteld hij in een interviews op het officiële PlayStation Community. Ze weten alleen nog niet hoe ze het voor elkaar krijgen, maar ze hebben al wel een trailer hiervan gemaakt welke te zien is in de Japanse bioscopen samen met de 3D film Avatar.

“We don’t know how possible it is to build the game in 3D but we are interested in it. “In fact, we have already created a 3D Final Fantasy XIII trailer, which is currently showing in Japanese cinemas alongside the film Avatar. Currently, that’s only available in Japan, but there might be an opportunity for a wider release in the future.”