suicide squad

Warner Bros. Interactive heeft vandaag bekendgemaakt dat begin 2015 het vierde downloadbare content pakket voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham zal verschijnen. Dit is een pakket dat zal draaien om de Suicide Squad, wat een groep van DC schurken is, welke risicovolle missies uitvoeren om gevangenisstraffen te ontlopen.

Je kan onder andere de volgende DC personages verwachten: Deadshot, Deathstroke, Harley Quinn en Captain Boomerang. Tijdens de release van de game kon je al aan de slag met drie uitbreidingspakketten, namelijk Man of Steel, The Dark Knight en de 75 jarige Batman jubileum uitbreiding.

De DLC , die extra personages en missies met zich meebrengt, zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 en Xbox One. Los is deze uitbreiding te downloaden voor € 2,99 of gratis als je in het bezit bent van de Season Pass.

Robin heeft de game vorige maand al van een mooie score voorzien, zijn review is hier te lezen. Hieronder kun je alvast een paar van de nieuwe personages bewonderen.