Vorig jaar rond deze tijd werd duidelijk dat ontwikkelaar Rockstar Games aan singleplayer DLC voor Grand Theft Auto V werkt, maar na enkele hele kleine details is het wat dat betreft alweer maanden stil. De game wordt nog goed ondersteund, maar eigenlijk alleen maar met DLC voor GTA: Online. Vandaag hebben we toch wel goed nieuws voor degenen die Los Santos het liefste in hun eentje onveilig maken, want de singleplayer uitbreiding voor de game is nog steeds in ontwikkeling.

Dit werd bevestigd door Shawn Fonteno, de acteur die Franklin speelt in GTA V. In een interview met Jack Thriller vertelde Fonteno dat één van zijn huidige projecten DLC voor de game betreft en zodoende weten we dat we nog altijd een uitbreiding voor de avonturen van Franklin, Michael en Trevor kunnen verwachten.

Dit is natuurlijk goed nieuws en wij kunnen niet wachten om opnieuw met de singleplayer aan de slag te gaan. Dus wat ons betreft kan de singleplayer DLC voor Grand Theft Auto V niet snel genoeg komen. Het gehele interview kan je bovenaan dit bericht bekijken.