http://playsense.nl/images/file/img_55b0e80e2f265.jpg

De Pro-Russische rebellen zijn allesbehalve geliefd, maar daarnaast zijn ze ook nog eens erg stupide. Een nieuwe vrijgegeven video, die gelukkig niet klakkeloos werd overgenomen door menig nieuwswebsite, bevat opvallende beelden. In de video proberen Russische rebellen de Verenigde Staten te kijk te zetten door te laten zien dat de VS wapens levert aan Oekraïne, zodat hun strijd kunnen voeren. De Verenigde Staten doet dit echter helemaal niet en dus zijn de rebellen creatief bezig geweest om het toch zo te laten lijken.

Ze hebben hier alleen wel een steekje laten vallen, want om te kijken hoe een Amerikaanse Stinger (soort bazooka) eruit zag hebben ze naar Battlefield 3 gekeken. De Stinger in Battlefield 3 ziet er alleen heel anders uit dan die ‘echte’ en laten ze dat nou net niet doorgehad hebben. De Battlefield 3 Stinger heeft namelijk de tekst ‘Tracking Rainer’ erop staan, maar de daadwerkelijke Stinger, die Amerika maakt, leest ‘Tracking Trainer’.

Daarnaast worden Amerikaanse Stingers niet geleverd in houten dozen, maar in zware metalen bakken en zo zijn er nog meer aanwijzingen hoe nep het is. Battlefield 3 gebruiken om een video te maken was dus niet de slimste zet van de rebellen.

De video

http://playsense.nl/images/file/img_55b0e875970c2.jpg

De ‘echte’ Stinger

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--JNRs9Ll3--/1353218521537411654.gif

De Battlefield 3 Stinger

http://playsense.nl/images/file/img_55b0e8bb4da7e.jpg