http://playsense.nl/images/file/img_560bafbeb3d8c.jpg
Het mag dan wel lang geleden zijn dat we een Burnout game hebben gezien, maar dat neemt niet weg dat de franchise tijdens de vorige generaties gameconsoles en handhelds voor een hoop plezier bij de spelers heeft gezorgd. Menigeen zal het ongetwijfeld dan ook kunnen waarderen als er een soort van HD collectie uitkwam op de PS4 en Xbox One, maar Criterion Games is hier minder enthousiast over.

Op Twitter vroeg iemand of het wellicht mogelijk was dat we ooit zo’n collectie gaan zien. Vervolgens zei Criterion: “Hah! You’re not the first with that one. Nice idea but it’s still not true. We’ve moved on to newer, even better things.”.

Duidelijke taal dus, het idee is al eerder voorbij gekomen, maar Criterion houdt zich liever bezig met nieuwere dingen. Ook werd er nog gevraagd om enkel Burnout 3 HD, maar Criterion reageerde hierop dat het maken van een knop die het in elkaar zet erg lastig is. Dit naar aanleiding van de suggestie dat het brengen van de game naar de huidige platformen simpelweg een kwestie van op een knop drukken is.

Criterion werkt momenteel aan een first-person extreme sports game, waarvan de releasedatum nog altijd onduidelijk is.