Het is al even stil rondom Sony Bend, de ontwikkelaar die we onder andere kennen van de PS Vita game Uncharted: Golden Abyss en Resistance: Retribution voor de PSP. Daar lijkt met de naderende PlayStation Experience, begin december, nu mogelijk verandering in te gaan komen.

Het is niet geheel onlogisch om te veronderstellen dat Sony nog het één en ander aan verrassingen voor ons in petto heeft om tijdens PlayStation Experience aan te gaan kondigen. Eén van die verrassingen zou dus de aankondiging van de nieuwe game kunnen zijn waar ontwikkelaar Sony Bend momenteel aan werkt. Reden om dit te veronderstellen is de tweet die senior technical game designer van Sony Bend, Eric Jensen, de wereld in stuurde.

Hij schreef namelijk; “Hotel booked for PSX. It’s happening.”, wellicht had Jensen niet op de impact van deze mededeling gerekend, want inmiddels lijkt hij deze tweet alweer te hebben verwijderd. In plaats daarvan schrijft hij nu het volgende, zie hieronder.


We zullen het dus nog even moeten afwachten, de PlayStation Experience zal op 5 en 6 december plaatsvinden in San Francisco. Wanneer dit evenement losbarst zullen we je hier op PSX-Sense natuurlijk op de hoogte houden van alle nieuwe aankondigingen die daar worden gedaan.