Na een korte periode van vier maanden werkzaam te zijn geweest bij de studio, is Todd Alderman, voormalig multiplayer project director, alweer vertrokken bij Infinity Ward en ‘weer’ aan de slag gegaan bij zijn andere voormalige werkgever, Respawn Entertainment.

Alderman was één van de mensen die destijds in 2010 samen met Vince Zampella en Jason West ontwikkelaar Infinity Ward verlieten, na dit vertrek ging Alderman aan de slag bij Respawn Entertainment. Daar vertrok hij later weer om uiteindelijk via nog een tussenstop in februari van dit jaar aan de slag te gaan bij Infinity Ward. Deze periode heeft echter ook niet lang geduurd, want inmiddels is hij opnieuw werkzaam bij Respawn Entertainment als lead multiplayer designer, zo leren we via zijn geüpdate eigen LinkedIn pagina.

De reden van het vertrek van Alderman is niet bekendgemaakt. Het blijft daarom de vraag waarom hij het bij de tweede keer zo kort heeft uitgehouden bij de studio die volgend jaar met een nieuwe Call of Duty game moet gaan komen.