We weten inmiddels dat Capcom graag meer HD remasters van oude games wil gaan uitbrengen en zo hebben we van deze uitgever al een aantal games in een nieuw jasje voorbij zien komen. Eén van de remasters die op termijn kan gaan verschijnen wekt echter in het bijzonder onze aandacht, want het zou hier weleens om Resident Evil 6 kunnen gaan.

Of je als fan van de serie nou blij moet zijn dat juist dit deel mogelijk opnieuw voor onder andere de PS4 wordt uitgebracht, dat is natuurlijk een tweede. Gematsu meldt in ieder geval dat Resident Evil 6 voor de PS4 en Xbox One in Zuid-Korea van ‘The Korean Game Rating Board’ een rating heeft meegekregen.

The Korean Game Rating Board heeft in het verleden vaker een titel van een rating voorzien, waarna die game vervolgens werd aangekondigd en ook is uitgebracht. Eén voorbeeld hiervan is onder andere Plants vs. Zombies: Garden Warfare voor de PS4. Het is dus zeker niet uitgesloten dat we op termijn een HD-remaster van Resident Evil 6 op de PS4 mogen verwachten.