De eerste King’s Quest episode is al even verkrijgbaar en voor eenieder met PlayStation Plus momenteel zelfs gratis. Het begint echter zo langzaam maar zeker tijd te worden voor de tweede episode en daarvan heeft Sierra nu de releasedatum aangekondigd.

De tweede episode zal wereldwijd op 16 december uitgebracht worden op alle platformen waarvoor King’s Quest verkrijgbaar is. Dat zijn de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Bij de aankondiging van deze releasedatum gaf Sierra tevens een korte omschrijving van de komende episode.

“In het nieuwe chapter van de veelgeprezen remake van de klassieke adventure game neemt King Graham spelers mee terug naar zijn eerste beproeving als heerser van Daventry. Als een bende gnomen het koninkrijk in zijn greep houdt, moet de net gekroonde en slecht bewapende Graham een gewaagde reddingsoperatie leiden. Alleen zo kan hij zijn mensen bevrijden en zichzelf tonen als de leider die zij verdienen. De keuzes die hij gaandeweg maakt, zullen ernstige gevolgen hebben voor degenen die het meeste op hem rekenen…”

Na deze tweede episode zullen nog drie andere episode verschijnen. Je kunt deze episodes natuurlijk los kopen, ook kan je ze als een collectie kopen waar je dan een speelbare epiloog als extra bij krijgt.