We hadden goede hoop in de kans van slagen van Tony Hawk’s Pro Skater 5, maar helaas is het Robomodo niet echt goed gelukt om de vibe, kwaliteit en sfeer van de iconische games weer terug te brengen. Sterker nog, de PS4-versie is hier op PSX-Sense één van de laagst scorende games van dit jaar.

Je kan het de ontwikkelaar echter niet ontzeggen dat ze liefde voor hun (wan?)product hebben, want er is onlangs een grote patch uitgebracht die een hoop moet oplossen. Daar blijft het niet bij, want ook de PS3-versie staat nog op de planning.

Die werd heel verstandig kort voor de release uitgesteld, maar inmiddels is de game weer van een releasedatum voorzien. Althans, in Noord-Amerika. In de laatste editie van PlayStation Blogcast heeft men aangegeven dat de game daar begin volgende week (15 december) verschijnt, zowel digitaal als fysiek.

Activision heeft officieel nog geen aankondiging gedaan, maar gezien deze bron direct bij Sony ligt is de kans vrij groot dat deze informatie klopt. De vraag is alleen of wij ook in Europa de game mogen verwelkomen. Mocht je het overwegen, lees dan wel eerst even de review.