De afgelopen dagen vond in Japan het jaarlijkse evenement Jump Festa plaats en hier werden de nodige nieuwe games officieel uit de doeken gedaan of voorzien van een trailer. Een Japanse uitgever als Bandai Namco kan en mag dan natuurlijk niet achterblijven.

Gisteren lieten we al weten dat de twee meest recente God Eater games naar het Westen zullen komen, maar dat is lang niet alles. We mogen nog veel meer mooie games volgend jaar verwachten en hieronder tref je daar een compact overzicht van aan.

Tales of Berseria

Tales of Berseria werd recent aangekondigd en inmiddels is deze game ook bevestigd voor een release in Europa. De game moet in 2016 gaan verschijnen voor de PlayStation 4.

JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven


JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven is het nieuwste deel in de serie die volgend jaar voor de PlayStation 4 zal moeten gaan verschijnen. Deze game is in ontwikkeling bij CyberConnect2 die we kennen van de Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm games.

Mobile Suit Gundam Extreme Vs-Force


Met Mobile Suit Gundam Extreme Vs-Force komt er zowaar weer een game naar de PlayStation Vita en ook die game zal in 2016 moeten verschijnen. De aankondigingstrailer check je natuurlijk hierboven.

Verder werd er eerder nog een One Piece: Burning Blood video vrijgegeven en die kan je hier vinden.