Rockstar Games heeft zojuist aangekondigd dat er vandaag een nieuwe update is gelanceerd voor de online modus van GTA. De update breidt onder andere de Adversary modus uit en brengt meer customization mogelijkheden voor een aantal auto’s.

De Adversary update voegt een zogenaamde Drop Zone modus. De Drop Zone modus kan gespeeld worden met 4 teams en maximaal 16 personen. In deze modus springt iedereen aan het begin uit een vliegtuig, waarna je zal moeten landen op een bepaalde plek. Het is de bedoeling dat je met jouw team de controle houdt over een bepaalde plek. De Drop Zone modus heeft in totaal 5 verschillende maps.

De update brengt niet alleen een nieuwe Adversary modus met zich mee, maar ook Benny heeft zijn garage verder uitgebreid. Benny heeft namelijk nieuwe upgrades voor twee auto’s; de Karin Sultan en de Bravado Banshee. De prijzen zijn vrij laag en het gaat hier om widebody kits evenals performance kits.

Als we Rockstar mogen geloven is het zelfs mogelijk om de Bravado Banshee 900R zodanig te upgraden, dat deze het kan opnemen tegen de Zentorno en de T20.

De update is inmiddels beschikbaar.