Street Fighter V is eergisteren verschenen en helaas is de release niet helemaal vlekkeloos verlopen. Ondanks verschillende beta’s heeft de game te maken met connectiviteit en matchmaking problemen als het gaat om de online multiplayer.

Capcom is hier natuurlijk van op de hoogte en werkt dan ook aan een oplossing. In de tussentijd is er een hotfix uitgebracht voor zowel de PlayStation 4 als de PC versie en die zorgt voor een verbetering van de situatie.

  • Online connectivity – login and intermittent connectivity issues should be less frequent as the service stabilizes now that all platforms and regions have launched.
  • Matchmaking issues – the issue should be fixed now as the team identified the root cause and have implemented a server side fix few moments ago. Please checkhttps://mobile.twitter.com/sfvserver for the latest updates and server status

Daarmee zijn de problemen nog niet opgelost, maar het zou allemaal net even wat beter moeten functioneren. Onze review van Street Fighter V verschijnt zo snel mogelijk, maar ook wij hebben de multiplayer nog niet goed kunnen testen door de aanwezige issues.