Binnen Sony UK zijn er wat veranderingen geweest, zo is Murray Pannell vertrokken als marketing director voor de UK en Ierland. Hij wordt opgevolgd door Richard Keen die in gesprek met MCVUK het één en ander vertelde over zijn positie en de verwachting voor dit jaar.

Hierbij gaf hij aan dat hij het fantastisch vindt dat hij de positie van marketing director mag vervullen op dit moment, juist wanneer het zo goed gaat. In aanvulling hierop gaf hij aan dat PlayStation VR er aan zit te komen en dat de first party line-up het beste is sinds de lancering van de PS4.

Hierdoor staan zijn team en dus Sony in een fantastische positie. Die positie zou zich weleens kunnen vertalen naar het beste jaar ooit in de PlayStation geschiedenis. Daarin heeft de man, gezien de vooruitzichten, geen ongelijk, maar nu is het onder andere aan hem om het waar te maken.

“I am thrilled to be given an opportunity to step up into the marketing director role at such an exciting time for the business,”

“With PSVR launch on the horizon, the strongest first party line-up since PS4 launched and our third party exclusives better than ever, the team here are in a fantastic position to make 2016 the most successful year in PlayStation history.”