Injustice 2

Liefhebbers van het fighting genre hebben natuurlijk allemaal de innerlijke geek kunnen loslaten met het grootste gevecht aller tijden in Injustice: Gods Among Us, waarbij de vraag der vragen werd nagespeeld. Wie is er beter? Batman, of Superman? De meest heftige gevechten werden er gehouden toen NetherRealm Studios deze game, samen met Warner Bros. Studios, op de markt had gebracht. Inmiddels is het alweer drie jaar geleden dat ook wij deze titel aan de tand hebben mogen voelen, en wordt het tijd voor de volgende stap. Injustice 2!

Het lijkt er op dit moment op dat NetherRealm Studios druk bezig is met de ontwikkeling van Injustice 2. Het gerucht – want dat is het – gaat dat deze nieuwe DC Superhelden-game ergens in 2017 het licht zal moeten gaan zien en wel voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Of dit gerucht waar is, zullen we nog moeten zien natuurlijk, maar als we GameBlog.fr mogen geloven (vertaling door NeoGAF), zit Injustice 2 er misschien toch aan te komen.

Over enkele weken zal tevens de Electronic Entertainment Expo, ofwel E3, van start gaan waar Warner Bros. bij aanwezig zal zijn. Zal dit het moment worden om Injustice 2 aan te kondigen? Misschien zelfs met wat verse beelden van Harley Quinn vs. The Flash op het grote scherm? Wij hopen hoe dan ook dat Warner ons niet teleur zal stellen en met een dijk van een fighter op de proppen zal komen.

“According to one of our sources, Injustice 2 is in development on PS4, Xbox One, and PC and should come in May 2017.”