image001

In de downloadbare content reeks van Just Cause 3 hebben we nu de lucht gehad, het land en nu is eindelijk ook de zee aan de beurt. Square Enix meldt vandaag namelijk dat de laatste downloadbare content als onderdeel van de season pass beschikbaar is vanaf 11 augustus. Deze downloadbare content gaat Bavarium Sea Heist heten en zal ook los verkrijgbaar zijn voor €5,99.

In deze downloadbare content pack dien je de wateren te bevrijden langs de kust bij Scolio, waar zich de Eden Research Stations en Stingray-basis bevinden. Je krijgt toegang tot een onwijs zieke raketboot genaamd de Loochador, met multi-lock missile launchers en miniguns. Daarnaast krijg je als wapen de Eden Spark lightning gun, die bliksemstralen kan schieten op je vijanden.

“Met de Air, Land & Sea Expansion Pass was het ons doel om de manier waarop spelers de game aanpakken compleet te veranderen, en dat is precies wat we hebben bereikt,” zegt Marcus Andrews, Lead Designer van de Air, Land & Sea content bij Avalanche Studios. “Elk van de drie pakketten met nieuwe ‘tools’ laat de speler destructief huishouden op nieuwe, creatieve en unieke manieren. Zowel nieuwe als bestaande fans van Just Cause 3 krijgen hiermee vele uren aanvullende content en talloze manieren om elke situatie te benaderen.”

Hieronder kun je een trailer bekijken van de Bavarium Sea Heist downloadbare content voor Just Cause 3.