FIFA 17 verscheen eerder deze week en wij beloonden het spel met een prachtig cijfer in onze review. Enkele maanden voor de release konden gamers stemmen op de speler die zij het liefste op de box-art van de game zagen. Dit is uiteindelijk Marco Reus van Borussia Dortmund geworden. Ben je toch niet helemaal tevreden met de cover? Dan heeft EA Sports wellicht een mooie oplossing voor je.

De studio heeft namelijk een hoop alternatieve box-arts vrijgegeven, die je gratis kunt downloaden en afdrukken. Het gaat hier om club box-arts, waarop het logo en de kleuren van de clubs mooi staan afgebeeld. Er zijn covers beschikbaar voor veel verschillende teams. Alle clubs uit de Engelse Premier League (met uitzondering van Liverpool) kan je hier vinden. Op dezelfde pagina kan je tevens box-arts vinden voor clubs uit het EFL Championship, de League One, League Two en de Ierse competitie.

Verder zijn er nog enkele andere alternatieve box-arts te vinden. Zo is er een cover van Real Madrid, eentje van Valencia en enkele van Franse clubs, waaronder PSG. Helaas lijken er geen club box-arts van Nederlandse teams te bestaan.