Street Fighter 4 producer Yoshinori Ono is bezig met een nieuwe game, hij is er érg enthousiast over en dat moet betekenen dat het een ijzersterke game zal gaan worden. Dit kan verschillende dingen betekenen, een nieuwe beat ‘em up game, een nieuw deel in de Street Fighter serie of toch een compleet nieuwe game?

Afgelopen zaterdag twitterde Ono dat Super Street Fighter in de aanbieding mag, want de game die hij heeft gepresenteerd aan Capcom zal Super Street Fighter IV weg doen blazen.

Afgelopen week heeft Ono een presentatie gegeven aan de bazen van Capcom Japan, deze presentatie werd goed ontvangen, aldus Ono. Dit beweerde hij in een twitterbericht met een afbeelding van een glimlachende Keiji Inafune. Keiji Inafune is het hoofd van Research & Development, Online Business en Global Head of Production.

Het is algemeen bekend dat Ono een groot fan is van de vampier-/fighting-game Darkstalkers, hierdoor is het gerucht opgedoken dat de beste man een reboot hiervan maakt. Toen een fan vroeg aan Ono of hij inderdaad aan het werken was aan een nieuwe Darkstalkers game. Ono reageerde hierop met een wel érg verdacht antwoord: “I’m left speechless yet….. Shhhh.”

Wat denken jullie, komt er een nieuwe Darkstalkers game of zal er toch een nieuw deel in de Street Fighter serie ontwikkeld worden?