super mega baseball 2

Eind september lieten we jullie al weten dat Super Mega Baseball een vervolg zou krijgen en dat deze uit gaat komen voor de PlayStation 4. Nu is er wat meer informatie over de game bekend.

Het was al bekend dat spelers er nu meer realistisch uitzien dan in het eerste deel, maar deze zullen ook gedetailleerder zijn. Tevens zal de belichting zijn verbeterd. In Super Mega Baseball kon je al aardig wat dingen aanpassen, maar het vervolg doet daar nog een schepje bovenop. Je kunt eigen namen, teams, uniformen en leagues maken. Ook het maken van spelers is nog dieper: zo kan je skills aanpassen en de manier waarop een atleet staat als hij aan slag is, is helemaal naar je hand te zetten.

Het eerste deel had één groot minpunt en dat was het gemis van een online modus. Super Mega Baseball 2 zal deze fout niet maken. Hoe de online modus er precies uit zal komen te zien, is nog niet bekend, maar de ontwikkelaar belooft dezelfde snelle gameplay als in de singleplayer. Wat wel bekend is, is dat er wederom gebruik wordt gemaakt van het Ego-moeilijkheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat de game zich aanpast op jouw skills.

Super Mega Baseball 2 staat gepland voor volgend jaar.