Wonderstruck werkt momenteel aan een ambitieuze titel voor de PlayStation 4 en PC, met cross-platform ondersteuning en dit soort projecten kunnen wij altijd erg waarderen bij PSX-Sense. Tijdens PlayStation Experience zagen we de game voor het eerst, maar de trailer gaf destijds nog niet heel veel vrij. Gelukkig konden we jullie eerder al wel meer details vertellen over Boundless, maar zelf kijken is altijd veel leuker lijkt ons.

Op het PlayStation blog is een heel nieuw artikel verschenen over de game met daarbij een gloednieuwe gameplay video. Hierin wordt de kern van de game goed in beeld gebracht.

Boundless laat je namelijk in één groot online universum spelen en dat wil zeggen dat alle spelers op beide platformen elkaar tegen kunnen komen. Je kunt daarnaast ook veel verschillende werelden binnenin dit universum ontdekken. Bevalt het niet? Dan kun je een portaal openen naar een nieuwe wereld, alleen weet je niet precies waar je heen gaat. Een soort cross-dimensionale, cross-platform, fantasy game. Op het internet wordt het voorzichtig al Minecraft 2.0 genoemd, check it out.