arkham-knight-widescreen-cover-image

Voor wie uitkijkt naar de volgende game van Rocksteady Studios is er goed nieuws. De Britse ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de Arkham-serie van Batman games, zit namelijk niet stil. Tijdens een AskMeAnything op Reddit gaf men namelijk aan momenteel druk bezig te zijn met het volgende project. Dit wist Sefton Hill, creative director bij de ontwikkelaar, te vertellen.

Hierbij meldde hij dat we voorlopig nog geen details zullen krijgen over hun nieuwe game, het is dus nog maar afvragen wat dit precies gaat zijn. Voor nu kunnen we dus alleen hopen op een mogelijke aankondiging tijdens de E3 volgend jaar.

“We’re very hard at work on our next project but we won’t be releasing the details for a while. When we do you guys will be first to hear as we want to get the community involved heavily in what we do next.”

Verder sprak hij nog over de PS4 Pro en hier was Hill erg kort over. Hij zegt namelijk dat de studio niet van plan is een PS4 Pro patch uit te brengen voor Batman: Arkham Knight, mogelijk niet wat je wilt horen, maar volgens hem is het beter om eerlijk te zijn.