Ruim een maand geleden onthulde Ken Levine, bedenker van de BioShock serie, zijn nieuwe studio Ghost Story Games. Het bedrijf werkt momenteel aan een sci-fi RPG, maar daar weten we eigenlijk nog niets van. Toch heeft Ken Levine nu weer kort over zijn nieuwe project gepraat.

Levine vertelde namelijk dat zijn nieuwe game een stuk uitdagender zal worden dan BioShock en BioShock: Infinite. Hij wil de game voor een hardcore publiek maken, in plaats van voor een zo breed mogelijk publiek. Hoe zich dit precies gaat uiten in het spel is helaas nog onduidelijk.

Verder gaf Levine nog aan dat het Nemesis-systeem uit Shadow of Mordor hem inspiratie heeft gegeven voor zijn nieuwe game. Hetzelfde geldt voor het verhaal van Telltale’s The Walking Dead games. Ook dat is iets waar Levine zich door laat inspireren en iets wat hij zelf graag verwerkt in zijn eigen game.

Als laatste vertelde Levine dat het voorlopig nog niet het juiste moment is om de game van Ghost Story Games aan te kondigen. We zullen dus waarschijnlijk nog wel een flinke tijd moeten wachten totdat we er achter komen wat voor game het precies zal zijn.