Dragon Quest Heroes II is gisteren officieel verschenen voor onder andere de PlayStation 4. Onze review van deze game mag je binnenkort verwachten en in de tussentijd hebben we in samenwerking met Square Enix een leuke actie voor je.

We mogen namelijk een exemplaar van de game voor de PlayStation 4 weggeven en daarbij zit ook gelijk een mooi T-shirt! Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke pakketje? Wel, zorg dat je de onderstaande vraag goed weet te beantwoorden en dan maak je automatisch kans.

Vraag: Wat zijn de personages Razel en Teresia van elkaar?

Weet jij het goede antwoord op de prijsvraag? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Vergeet niet je nickname en je adresgegevens erbij te vermelden. Dat maakt het afhandelen van de prijsvraag als jij de winnaar bent wat gemakkelijker!

Dragon Quest Heroes II is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en kan je hier aanschaffen in de PlayStation Store. Eerst de game even uitproberen? Dat kan ook, je kan hier een demo downloaden.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Dragon Quest Heroes II'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 mei 2017. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix.