De geruchten rond een nieuwe Bully lijken steeds dichterbij de waarheid te komen, opnieuw duikt de game namelijk op. Er werd vanochtend namelijk plots een gamepagina gesignaleerd bij GameInformer, een achtenswaardige partij die als enige destijds Grand Theft Auto V mocht onthullen. Dat maakt zo’n pagina enigszins meer betrouwbaar dan dat het willekeurig bij een andere site opduikt. GameInformer heeft ongetwijfeld goede banden met Rockstar, anders konden zij niet als eerste GTA V uitgebreid bespreken in een preview.

Daarbij komt ook nog eens dat de game niet simpelweg ‘Bully 2’ heet om aan gepubliceerde geruchten te kunnen koppelen, maar dat er ook een subtitel bij staat, namelijk ‘Kevin’s Back Jack’. Deze subtitel is nooit eerder opgedoken en dit is dus de allereerste keer dat deze op het internet verschijnt. Zo’n complete pagina is dus erg bijzonder en ontkennen lijkt wat lastig, al heeft GameInformer wel op Twitter laten weten dat ze nog nooit van de game hebben gehoord.

Het zou bijzonder zijn als Rockstar twee titels tegelijkertijd in de pijplijn heeft zitten, dat zou immers de eerste keer zijn na een lange tijd voor de ontwikkelaar. Bully 2 verschilt echter dermate veel van Red Dead Redemption 2 dat ze het dit keer zomaar eens aan zouden kunnen durven om met twee games te komen.

Met de E3 volgende week kan het bovendien zo maar eens zijn dat er een kleine verrassing komt rondom Bully 2, al is de verrassing zelf nu wel een beetje weg.