Afgelopen week is er op het internet een website opgedoken in verband met de Killzone 3 Beta. Jammergenoeg viel er niet veel te beleven op de site, want voor de site te mogen betreden moest je hiervoor toestemming krijgen van Sony. In ieder geval, dit bevestigde wel dat we ons binnenkort aan een Killzone 3 Beta mogen verwachten. Verder is er nog geen enkele info vrijgegeven over de Killzone 3 Beta… Maar dat zal binnenkort veranderen.

De mannen van de site destructoid.com hebben namelijk een gesprek gehad met Rey Gutierrez van Sony en hij zei namelijk het volgende over de Killzone 3 Beta:

Guerilla Games is currently testing a number of elements internally with Killzone 3 and further details will be available soon.

Laten we hopen dat “soon” binnenkort is. Misschien wordt volgende week op GamesCom wel de officiële aankondiging gedaan van de Killzone 3 Beta met de eerste details. Maar daarvoor zullen we dus nog een klein weekje moeten wachten. Killzone 3 wordt in Februari bij ons in de winkelrekken verwacht.