De derde en tevens laatste episode in de mini Deathstorm campagne van Sniper Elite 4 zal op 18 juli verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC, zo heeft Rebellion bekendgemaakt. Samen met deze aankondiging gaven ze ook een trailer en wat details over deze uitbreiding vrij.

In de plaats Steigerloch, in Duitsland, wordt in een bunker het nucleaire project ‘Deathstorm’ onderzocht. Om dit goed te beschermen zal het daar wemelen van de soldaten, maar eerst moet je de toegang zien te vinden. Die bevindt zich mogelijk in een kerk in het midden van het dorp. Het is aan jou om binnen te dringen en het gehele complex uit te schakelen.

Deze uitbreiding, die ‘Obliteration’ heet, is gratis voor Season Pass houders. Die krijgen als extra, net zoals iedereen die de content koopt, zes nieuwe Axis personages voor de multiplayer.

Verder verschijnt op 18 juli het Lock and Load pakket en die bevat drie nieuwe wapens, namelijk de SVT, M30 Drilling en Mauser M712. Ook komen er een nieuwe moeilijkheidsgraad naar de game onder de noemer ‘Authentic Plus’ en nieuwe maps voor de multiplayer. Dit zijn ‘Facility’ voor de Survival modus en ‘Bunker’ voor de competitieve multiplayer.

Als laatste zal men via een update nog Elite ranks toevoegen die de level cap van 50 naar 250 doet ophogen.