ARK: Survival Evolved is een behoorlijk groot succes te noemen. Eind vorig jaar werd er ook een virtual reality game aangekondigd in het universum van ARK: Survival Evolved. De game heet ARK Park en deze game laat je een wereld vol dinosaurussen ervaren in virtual reality. Na maanden van stilte zijn er nu eindelijk weer nieuwe beelden van de game verschenen.

Ontwikkelaar Snail Games heeft namelijk een gloednieuwe trailer van ARK Park uitgebracht. Daarnaast zijn er ook aardig wat screenshots van het spel verschenen. In ARK Park kunnen spelers meer dan 100 verschillende dinosaurussen aanschouwen en het hier ook tegen opnemen. Dit gebeurt via tower defense gameplay. Verder bevat de game nog veel meer verschillende gameplay ervaringen, zowel in singleplayer als multiplayer.

De nieuwe trailer en screenshots van ARK Park kun je hieronder bekijken. De game zal in het laatste kwartaal van dit jaar uitkomen voor PlayStation VR, HTC Vive en Oculus Rift. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Trailer

Screenshots