Eerder wisten we te melden dat het vierde en tevens laatste DLC pakket voor Call of Duty: Infinite Warfare, genaamd Retribution, op 12 september uit zou komen. Welnu heeft ontwikkelaar Infinity Ward een trailer van het aankomende pakket vrijgegeven.

Deze trailer draait voornamelijk om de vier nieuwe multiplayer maps: Carnage, Heartland, Altitude en Depot 22. Carnage speelt zich af op een verlaten racebaan met veel hindernissen. Heartland is een remake van de bekende map Warhawk uit Call of Duty: Ghosts. Altitude vindt plaats in een winkelcentrum hoog in de lucht en Depot 22 bevat onder andere een trein waarop je kan wallrunnen. Voor ieder wat wils dus.

Check de trailer hieronder. Wie de Season Pass heeft, kan de DLC uiteraard gratis downloaden. Wie dit niet heeft, zal €14,99 moeten betalen in de PlayStation Store. Net zoals de eerder verschenen pakketten zal het Retribution DLC pakket op 12 september als eerste voor de PlayStation 4 verschijnen. PC- en Xbox One-spelers moeten 30 dagen wachten voordat ook zij aan de slag kunnen met de nieuwe DLC.