Tussen het voetbalgeweld door worden ook race fans op hun wenken bediend. Afgelopen week kwam namelijk Project CARS 2 uit en de review daarvan kan je hier teruglezen. We hebben besloten om deze keer onze voetbalschoenen even op te bergen en het hier te hebben over deze racer. We gaan er inhoudelijk niks over melden, want daar heb je immers de review voor. Verder kan je natuurlijk zelf de game al spelen, mits je die hebt aangeschaft. Is dat laatste het geval, dan is dit een artikel voor jou. We zijn namelijk reuze benieuwd naar wat jij tot zover over de game denkt.

Zoals je in onze review hebt kunnen lezen, zijn wij zelf erg enthousiast over deze game. Het is duidelijk dat Project CARS 2 de lat behoorlijk hoog heeft gelegd en het is in onze optiek zowat nu al dé beste race simulator van het jaar. Maar we moeten natuurlijk ook niet te hard op de zaken vooruit lopen, want Gran Turismo Sport is natuurlijk in aantocht. Misschien wacht je juist die game nog even af, omdat je er van uitgaat dat Polyphony Digital met die game zal laten zien dat ze heer en meester in het genre zijn.

Het is dus een wat gedurfde stelling, maar laten we wel wezen. De eerste Project CARS was al een behoorlijke hardcore sim en daar verandert de opvolger niets aan. Sterker nog, het gaat zelfs dieper dan ooit te voren en hoewel Gran Turismo Sport ook zeker een simulator is, lijkt die game niet te beschikken over de features die Project CARS 2 wel heeft, en het nog wat realistischer maakt. Om wat te noemen, denk aan de zeer diepgaande weerseffecten.

Maar goed, het gaat om jullie mening dus wat denken jullie hierover? Wachten jullie de release van Gran Turismo Sport af of heb je je keuze al gemaakt? Of is Project CARS 2 toch iets te hardcore gebleken en zoek je in Gran Turismo straks je heil? Of is Project CARS 2 inderdaad dé simulator van het jaar en zal geen enkele andere game hier aan kunnen tippen? Wat het ook zijn mag, laat ons vooral weten hoe jij over dit onderwerp denkt. Je mening kan je hier weer ventileren door een reactie onder dit artikel te droppen.