Sinterklaas gaat een leuk cadeau meenemen van ontwikkelaar Telltale Games, The Walking Dead Collection. Daarnaast is er nog meer heugelijk nieuws te melden omtrent de inmiddels langlopende serie. Dat heeft alles te maken met het laatste seizoen.

Laten we beginnen met de collectie, die alle 19 episodes omtrent Clementine zal bevatten. Daarnaast krijgen we ook een opgepoetste versie van de uitbreiding 400 Days en de mini-serie Michonne. Ook de eerste twee seizoenen zullen een grafische upgrade krijgen om zo het contrast met ‘A New Frontier’ niet te groot te maken. Het meest recente seizoen zal echter niet de laatste zijn, want die verschijnt namelijk volgend jaar.

Veel is er nog niet bekend over het project, maar qua verhaal kunnen we in elk geval wel wat interessants verwachten. Gary Whitta schrijft namelijk mee aan het script. Misschien ken je hem wel van Star Wars: Rogue One en The Book of Eli. Zijn input was al te bespeuren in het veelgeprezen eerste seizoen en hij zal voor de finale terugkeren.

Daarom is het misschien een beetje vreemd dat de collectie nog voor dit seizoen zal verschijnen, maar het is wel een mooie kans om in elk geval al een groot deel van het verhaal te spelen. Vanaf 5 december dus te verkrijgen voor onder andere de PlayStation 4.