In navolging van Electronic Arts heeft ook Bethesda nu de eerste plannen rondom de E3 van dit jaar bekendgemaakt. In tegenstelling tot EA, die een eigen event organiseert, is Bethesda wel gewoon op de E3 aanwezig. De uitgever kondigde namelijk een E3 persconferentie aan.

Het is het vierde jaar op rij dat Bethesda een E3 showcase houdt. Wat we precies van deze persconferentie kunnen verwachten is niet bekend, dus wat de uitgever precies in petto heeft wordt nog geheim gehouden. Wel heeft Bethesda natuurlijk allerlei grote franchises, zoals Fallout, The Elder Scrolls en Wolfenstein. De afgelopen drie E3 persconferenties van Bethesda hebben allerlei grote aankondigingen gebracht. Wij zijn daarom erg benieuwd naar waar de uitgever mee gaat komen.

De E3 2018 persconferentie van Bethesda vindt in de nacht van zondag 10 juni op maandag 11 juni plaats, om 03:30 uur Nederlandse tijd. De persconferentie zal live te volgen zijn via onder andere YouTube, Twitch en de website van Bethesda. Uiteraard kun je alle aankondigingen van de persconferentie die dag ook op PSX-Sense verwachten.