Voor de release van The Witcher 3: Wild Hunt liet CD Projekt Red een korte teaser zien van Cyberpunk 2077, waarna alle aandacht weer verschoof naar de eerstgenoemde titel. Die game is inmiddels allang uit en inmiddels begint iedereen toch wel heel erg benieuwd te worden naar Cyberpunk 2077.

Naar verwachting zal die game op de E3 later dit jaar onthuld gaan worden met een release ergens volgend jaar of anders in 2020. Dat is echter niet het enige waar deze ontwikkelaar aan werkt, ze werken ook nog aan een onaangekondigde Triple-A verhaal gedreven RPG.

Het is de bedoeling dat Cyberpunk 2077 tussen nu en 2021 uitkomt en dat geldt ook voor de nog onaangekondigde game. Of de studio ook die game op de E3 aan gaat kondigen is afwachten, maar de plannen zijn voor nu nog altijd hetzelfde als in 2015. Het ziet er dus naar uit dat we tussen nu en drie jaar twee games van deze ontwikkelaar mogen verwachten.

Een mogelijkheid zou zijn dat die onaangekondigde game een nieuwe titel in het The Witcher universum is. Nu is het verhaal van Geralt afgesloten, maar CD Projekt Red heeft een The Witcher spin-off nooit uitgesloten. Misschien is het wel een game met Ciri in de hoofdrol. Uiteraard kan het ook iets totaal anders zijn.

Laten we hopen dat de E3 later dit jaar meer duidelijkheid brengt.