Begin dit jaar werd This Is the Police 2 aangekondigd door THQ Nordic. In deze game, die avontuur en strategie combineert, krijg jij als sherrif Lilly Reed de leiding over de politie in Sharpwood. Dat is in dit dorpje normaal gesproken al een hele klus, maar als er een vreemdeling genaamd Warren Nash verschijnt, worden de avonturen nog veel uitdagender.

Voor dit vervolg belooft ontwikkelaar Weappy Studio nog meer gameplay mechanieken toe te voegen. Zo bevat This Is the Police 2 een nieuw turn-based gevechtssysteem. Hier komt veel strategie bij kijken, omdat je de vijand altijd een stap voor moet zijn met je plan. Het is jouw taak om de verdachten te arresteren en niet om ze te vermoorden. Dat kan echter geregeld een flinke uitdaging zijn.

Nu heeft THQ Nordic de allereerste gameplay trailer van This Is the Police 2 vrijgegeven. Hierin krijg je een goed beeld van hoe de game er uitziet en wat je ervan kunt verwachten. Check de trailer hieronder.

This Is the Police 2 komt later dit jaar uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Een releasedatum is nog niet bekend.