Pure Farming 2018 is sinds kort verkrijgbaar en in onze review zullen we je binnenkort alles over de game vertellen. In de tussentijd hebben we een mooie actie voor je, we geven Pure Farming 2018 namelijk drie keer weg voor de PlayStation 4!

Wat moet je doen om kans te maken op één van de drie exemplaren? Heel simpel, je dient de onderstaande twee vragen goed te beantwoorden.

Vraag 1: Welke dieren kun je houden in de game? Noem er minimaal twee.
Vraag 2: In welke landen kan je allemaal een eigen boerenbedrijf opbouwen?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dat scheelt tijd als je de winnaar bent.

Pure Farming 2018

  • Campagne modus: Speciaal ontworpen om alle ins en outs te leren over het boerenleven en het uitbreiden van een klein familiebedrijf naar een modern boerenbedrijf dat op wereldniveau opereert.
  • Scenario modus: Biedt 20 verschillende uitdagingen van ieder ongeveer 1 uur gameplay.
  • Sandbox modus: Een volledige open-wereld ervaring met dynamische events.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Pure Farming 2018'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Techland zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 29 april 2018. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Techland.