De gratis World Cup update voor FIFA 18 heeft een releasedatum gekregen. Vanaf 29 mei kan een ieder met een exemplaar van de game de update geheel gratis downloaden, om zo virtueel het WK in te duiken. Nederland doet jammer genoeg niet mee, maar we kunnen gelukkig wel juichen voor de Rode duivels. België zal haar eerste wedstrijd op 18 juni tegen Panama spelen, die ze natuurlijk met gemak gaan winnen.

Enfin, de update laat je het toernooi ervaren met authentieke gameplay, teams, stadions en meer. Je kunt ook je eigen FIFA World Cup Tournament organiseren en zelf kiezen welk nationaal team je gebruikt (dus ook Nederland). Je speelt met de 32 gekwalificeerde nationale teams in het toernooi met een prachtige finale in Moskou. FIFA 18 Ultimate Team is dan ook helemaal klaar met nieuwe iconen, een chemistry systeem en speler items met nieuwe ratings.

Alle 12 stadions die in Rusland voor het toernooi worden gebruikt, worden met deze update aan de game toegevoegd, al met al dus heel veel content.

Meer informatie over de update vind je op het officiële PlayStation Blog.