The Elder Scrolls IV, ook wel Oblivion genoemd was één van de grootste successen in de geschiedenis van de game industrie. Bethesda bracht hiermee volgens velen de ultieme RPG ervaring, honderden uren aan speelplezier en een ronduit prachtige game.

Het is dan ook niet vreemd dat een hoop mensen al een tijd zitten te wachten op het vervolg op deze game, The Elder Scrolls V. Het lijkt erop dat het wachten bijna voorbij is, want  een medewerker van Bethesda heeft wat informatie over de game uitgelekt, waaronder het feit dat de game al een aardig eind op weg is.

Deze zelfde bron vertelde ook nog dat dit deel een direct vervolg zal zijn op The Elder Scrolls: Oblivion. Maar dat is niet alles, het gerucht gaat ook dat dit vervolg niet in de voetstappen van Oblivion gaat treden in het RPG genre, maar dat de game een volledige MMO zal worden. Of dit gerucht bevestigd gaat worden weten we nog niet, maar Bethesda zal vroeg of laat toch moeten reageren op deze geruchten. Zodra we het weten is het uiteraard te lezen op PS3-Sense.