NLZIET is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4, zo meldt de online videodienst. Met deze nieuwe app kunnen PlayStation 4-gebruikers nu ook gebruik maken van de service. NLZIET is een samenwerking tussen NPO, RTL en SBS (Talpa). De nieuw gelanceerde app maakt het mogelijk om vanuit een overzichtelijke tv-gids direct programma’s (terug) te kijken.

Niels Baas, directeur van NLZIET, meldt het volgende over de app: ‘De PlayStation 4 is de belangrijkste gameconsole van Nederland, maar naast gaming wordt de spelcomputer ook gebruikt voor andere mediadiensten. Met de komst van de NLZIET-app voor de PlayStation maken we het online televisiekijken nog toegankelijker en bieden wij een volwaardig alternatief voor het vaste televisieabonnement.

De app biedt ook het live bekijken van programma’s aan, naast het ‘gemiste’ aanbod. Je kijkt on demand via een actief abonnement zonder reclame terug en in sommige gevallen zelfs vooruit. NLZIET biedt verreweg het meest complete aanbod aan van de Nederlandse televisie, dat nu dus ook beschikbaar is op de PS4.

Meer informatie over de videodienst kun je terug vinden op de officiΓ«le website, de app kun je hier downloaden voor de PS4.